Serviciile noastre

Consultatii oftalmologice profesionale.

Consulatii oftalmologice profesionale executate de medici primari si specialisti. Primul pas în alegerea ochelarilor îl constituie o prescripţie corectă. În cadrul consultaţiilor pe care le oferă, Optica Eugen foloseşte aparatură de ultimă generaţie în vederea stabilirii exacte a dioptriilor şi a tipului de lentile corespunzător si doctori oftalmologi profesionisti.

Optica medicala.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atuurile care ne recomandă.
Centrele Optica Eugen se remarcă prin profesionalism, seriozitate si promtitudine.
În firma noastră se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou şi pentru a fi mereu pregătiţi în faţa tuturor provocărilor.
Personalul centrului Optica Eugen este reprezentata de doctori specialisti,doctori primari, opticieni, şi consilieri în vânzări, formând o echipă competentă care vă poate îndruma în alegerea soluţiei optime pentru dumneavoastră.
Laboratoarele de oftalmologie si laboratoarele de optica Zeiss din cadrul magazinelor noastre sunt echipate cu aparatura de ultima generatie, astfel, calitatea executiei ochelarilor este exceptionala. Montajul ochelarilor se poate face intr-un timp foarte scurt, in cazul in care optiunile clientului includ variante aflate in stocul magazinului de optica. In caz contrar, personalul Optica Eugen va face tot posibilul ca ochelarii sa fie comandati si livrati in cel mai scurt timp, in functie de furnizori.

Comercializarea de rame, lentile si accesorii ochelari.

Va oferim la preturi avantajoase rame moderne de firma : Dior, Davidoff, Cartier, Emporio Armani, Gucci, Givenchy, Dolce&Gabbana, Valentino, Marc Jacobs, Pierre Cardin, Furla, Calvin Klein, Guess, Swarovski, Ray-Ban, Gant, Police, Zeiss, Lacoste, confectionate din metal sau plastic si combinatii ale acestor materiale. Punem la dispozitia clientului un cadru intim si placut in care sa vizioneze si sa probeze o multitudine de modele, cu o bogata varietate de culori.
Lentilele Zeiss comercializate de noi, confectionate din sticla minerala, sticla organica, sau policarbonat sunt numarul 1 mondial.

Montaj profesional.

Opticienii noştri profesionisti Zeiss pot monta orice tip de lentilă pe orice suport-ramă, iar consilierii profesionisti de vânzări îţi oferă consultanţă pentru a alege ochelarii perfecţi fizionomiei şi stilului tău.
Montarea ochelarilor se face în atelierele noastre profesionale ZEISS. Aparatura moderna şi experienţa opticienilor noştri permit executarea oricărui tip de montaj cu exactitate şi rapiditate...

Nou! Acum la Optica Eugen efectuam montaj ochelari urgent! *(o ora)

Pentru ca satisfactia pacientului nostru sa fie maxima, am creat un centru specializat de prelucrare a lentilelor*(centru Gen. Dragalina, Timisoara), care este echipat cu aparatura si tehnologie de ultima generatie. Controlul calitatii se realizeaza cu aparate electronice. Astfel, de la terminarea consultatiei si pana la primirea perechii de ochelari dureaza maxim o ora! * Aceasta promotie este valabila doar pentru lentilele aflate pe stoc.

Reparatii ochelari.

Pe lângă determinarea exactă a dioptriilor şi montarea ochelarilor, Optica Eugen îţi oferă şi service pentru aceştia. Înlocuirea pernitelor, îndreptarea ramelor, schimbarea braţelor, înlocuirea şuruburilor, adaptarea ramelor sunt servicii gratuite pe care ţi le punem la dispoziţie, pentru ca fiecare produs să fie potrivit pentru tine...

Termeni garantie.

 Termenul de garanţie a ochelarilor este de 12 luni. 
Modalităţile de asigurare a garanţiei –se face pe baza plicului de garantie in care au fost ochelarii.
Intreţinerea :
Ramele de ochelari se pun si se dau jos de pe nas cu ambele maini!
(-in caz contrar se largesc sau se decalibreaza in timp)
Ramele de ochelari nu se vor purta drept coredeluta pe cap! 
(-in caz contrar vor aparea ciobituri si fisuri pe lentile +in cazul doamnelor se vor degrada daca au fixativ  in par)
Ochelarii cand ii puneti pe birou vor fi pusi  intotdeauna cu lentilele in sus!
(-in caz contrar vor aparea zgarieturi transversale pe lentile)
Ochelarii se pastreaza in toc cand nu ii folositi!
(-in caz contrar se pot deteriora si decalibrare)
Lentilele se vor curate doar cu lavete de microfibra + solutii speciale ZEISS!
(-in caz contrar se vor zgaria si se va deteriora antireflexul)

Atentie!!!    Solutiile din supermarketuri afecteaza antireflexul de pe lentile si le matuieste la fel ca solventii chimici din detergentii de vase sau de haine, fixativul si sarea.

Reparare ochelarilor cumparati din magazinele noastre este GRATUITA:
-inlocuire suruburilor ,inlocuirea perinitelor nazale si inlocuirea aparatorilor de urechi.
În cazul produselor folosite in mod necorespunzator  folosirii ochelarului ,( ruperea sau deteriorarea acestora ,spargerea ,ciobirea sau zgarierea lentilelor) din cauza neglijentei consumatorului costurile vor fi suportate de consumator.