Ochelari de soare

  • Ochelari de soare cu protectie UV
  • Ochelari de soare cu lentile polaroide
  • Ochelari de soare cu dioptrii
  • Ochelari de ceata si noapte
  • Ochelari de sport

Ce trebuie sa stiti despre ochelarii de soare

Gusturile dumneavoastra se reflecta in personalizarea stilului de viata de la sofisticat si cool, la relaxat si obisnuit. Pe langa aspectul estetic, ochelarii de soare au un scop foarte important: protejarea ochilor de razele nocive produse de soare. La noi veti avea de ales dintre sute de perechi de ochelari de diferite branduri si colectii, cu protectie UV, cu sau fara dioptrii pentru a gasi perechea potrivita.

Ochelari de soare cu protectie UV

Purtarea ochelarilor de soare nu este un moft estetic şi este importantă pentru a menţine ochii sănătoşi şi vederea intactă cât mai mult timp. Lentilele lor trebuie sa ne ofere protectie impotriva razelor ultraviolete (UV). Deoarece ultravioletele, desi sint invizibile cu ochiul liber, sensibilizeaza celulele fotoprotectoare care se gasesc in cristalin (lentila ochiului) si duc la imbatrinirea prematura a acestuia, favorizind aparitia cataractei (opacifierea cristalinului).

Ochii au nevoie de protecţie împotrivă radiaţiilor UV şi pentru asta este nevoie să ţineţi cont de următoarele sfaturi date de medici: Cumpăraţi ochelari de soare care vă protejează de razele UV. Culoarea şi costul nu sunt importante în această decizie. Ideal este ca ochelarii să acopere bine ochii pentru a împiedica razele să pătrundă prin lateral sau pe deasupra lor. Chiar dacă folosiţi lentile de contact cu protecţie trebuie să folosiţi ochelari cu protecţie UV.

Alte tipuri ochelari de soare

Ochelari de soare cu lentile polaroide

Nu toti ochelarii de soare protejeaza la fel ochii, unii doar inchid la culoare imaginea in timp ce ochelarii de soare cu lentila polarizata blocheaza reflexia in proportie de 100% si pot fi purtati pe parcursul intregii zile pentru a va bucura de ceea ce faceti in conditii de maxima siguranta si confort. Ochelarii de soare Polaroid au depasit toate standardele internationale de siguranta in ceea ce priveste protectia la UV, claritate optica si eficienta polarizarii. Mai mult, lentilele ochelarilor Polaroid sunt rezistente la zgariere si absorb socurile pentru o siguranta in plus a ochilor.Ochelarii de soare Polaroid reduc oboseala oculara si mentin claritatea optica. Ochelarii de soare Polaroid ofera protectie totala, fara compromisuri!

Ochelari de soare cu dioptrii

Purtarea ochelarilor de soare este mai problematică pentru persoanele cu dioptrii, care fără ochelarii de vedere nu se descurcă pe strada. Însa alaturi de noi veti descoperi ca sunt mai multe soluţii, dintre care o puteti alege pe cea mai potrivita dumneavoastra. Una dintre variante o constituie lentilele cu protectie anti- UV care se atasează pe lentilele ochelarilor de vedere. O alta varianta este purtarea ochelarilor cu lentile heliomate, care la lumina artificiala arata ca orice ochelari de vedere, dar ale căror lentile se închid incet-incet atunci cand afara este soare puternic. Un mic inconvenient ar fi timpul de asteptare ca lentilele sa se inchida. Dar ca sa fiti pe deplin multumiti, opticienii nostrii v-ar sfatui ca cel mai indicat ar fi sa va comandati la centrul nostru de optica o pereche de ochelari de soare cu dioptriile dumneavoastra. Va asteptam!

images/portfolio/ceata.jpg

Ochelari de ceata si noapte

Speciali pentru SOFERI. Acesti ochelari, testati de milioane de soferi confera siguranta în traficul rutier. Cresc vizibilitatea pe timp de: noapte, ploaie, ceata, plafon gros de nori, etc. iar culoarea galben-oranj ofera o senzatie de caldură si confort, pentru a conduce autoturismul pe orice distanta, cat de lunga, fara a obosi privirea. Dupa o scurta perioada de acomodare cu noua si placuta senzatie, ochelarii pentru ceata si noapte vor deveni nelipsiti în calatoriile dumneavoastra.speciali pentru SOFERI. Acesti ochelari, testati de milioane de soferi confera siguranta în traficul rutier. Cresc vizibilitatea pe timp de: noapte, ploaie, ceata, plafon gros de nori, etc. iar culoarea galben-oranj ofera o senzatie de caldură si confort, pentru a conduce autoturismul pe orice distanta, cat de lunga, fara a obosi privirea. Dupa o scurta perioada de acomodare cu noua si placuta senzatie, ochelarii pentru ceata si noapte vor deveni nelipsiti în calatoriile dumneavoastra.