Lentile ochelari

Optica Eugen ocupa locul nr. 1 in Romania ca partener ZEISS.

 

Lentilele ZEISS sunt cele mai cunoscute lentile optice pentru corectia vederii de aproape un secol, fiecare lentila ZEISS garanteaza calitatea superioara prin marcajul calitatii. Acoperim gama completa de lentile optice: lentile premium ZEISS si lentile Lifestyle SOLA.

informatii suplimentare lentile

Parteneri si colaboratori Optica Eugen

 

ZEISS - Germania.

 

Compania Carl Zeiss AG a fost fondata de catre opticianul de origine germana Carl Zeiss (1800-1888). Activitatea initiala se rezuma la productia de lentile si microscoape; odata cu dezvoltarea companiei au aparut noi elemente in lista de produse optice: binocluri, lunete, camere foto, telescoape, instrumente medicale.
Brand-ul Zeiss se identifica cu excelenta in domeniul opticii. Lentilele Carl Zeiss sunt unanim recunoscute ca extrem de bine fabricate, reprezentand o garantie a imaginilor clare, de inalta calitate.

Binoclurile si lunetele Zeiss beneficiaza din plin de toate tehnologiile revolutionare brevetate de-a lungul timpului de catre  opticienii profesionisti ai companiei Zeiss.

Tratamente antireflex lentile

 

LotuTec
Cel mai performant tratament antireflex pentru lentilele din plastic, realizat printr-o noua tehnologie (nano-tehnologie) format din 7 straturi antireflex,plus stratul antizgarietura HA si stratul Clean-Coat, are o culoare aquamarin si reduce reflexiile sub 0,5%.

Tratamentul LotuTec contine:
-suprafata durificata antizgarietura este realizata prin bombardare cu nanoparticule;
-tratament antireflex in 7 straturi cu nuanta albastru-verzui deosebit de placuta si aspectuasa, care confera lentilei transparenta maxima;
-tratament hidrofob-oleofob care reduce la minim aderenta picaturilor de apa si amurdariei pe suprafata lentilei si usureaza curatirea acestuia.

Carat Super
Format din tratament antireflex Super ET plus antizgarietura HA si stratul Clean-Coat care usureaza intretinerea si curatarea ochelarilor datorita faptului ca micsoreaza aderenta picaturilor de apa si a murdariei pe suprafata lentilelor(plastic).
Tratament antireflex pentru lentilele Zeiss marcate, din material plastic. Tratamentul Carat include:
-tratament anti-zgarietura HA;
-tratament antireflex multiplu (6 straturi), nuanta verde Carat;
-strat Clean Coat pentru o intretinere mai usoara (hidrofob - oleofob).

Super ET
Cel mai eficient tratament antireflex. Are 6 straturi, o nuanta usor verzuie si asigura transparenta maxima(sticla si plastic) si reduce reflexiile la 0.6%.

Gold ET
Tratament antireflex in trei straturi cu nuanta maro-aurie. Reduce foarte mult reflexia si este foarte aspectuoasa(sticla si plastic). Reduce reflexiile la 1%.

ET
Tratament antireflex intr-un singur strat cu nuanta albastru-mov(sticla si plastic). Reduce reflexiile la aproximativ 1.8%.